Akcija!

MAGFORMERS GASILCI 50 Pcs

Original price was: 77,80 €.Current price is: 69,99 €.

6 na zalogi

Šifra: 717003 Kategorija:

Opis

717003 – MAGFORMERS GASILCI Set 50 Pcs
Za ustvarjalnega otroka, ki ima rad vse o gasilcih, nič ne presega zabave, navdušenja in igralne vrednosti novega neverjetnega reševalnega kompleta Magformers.

Z liki gasilcev, številnimi posebnimi dodatki za preoblikovanje – kot je raztegljiva lestev – in magnetnimi oblikami Magformers, ta 50-delni komplet gradi celoten svet igre na temo požara in reševanja.

Izdelate in preoblikujete lahko modele, vključno z gasilskim domom, centrom za nujne primere, reševalnim helikopterjem in vozilom za odzivanje ciljev – skupaj je več kot 50 priporočenih neverjetnih modeli z ognjenimi in reševalnimi temami ter izobraževalnih geometrijskih oblik v 2D in 3D.

Set je združljiv z vsemi ostalimi kompleti Magformers, zato je čudovit dodatek k vaši zbirki. Izdelati je možno več kot 50 različnih predlaganih gasilskih in reševalnih vozil in zgradb.
Vključuje figure gasilcev, raztegljivo lestev in lopatice transformatorja. Spodbuja matematično razmišljanje in igro vlog.

MAGFORMERS
Magformers je magnetna konstrukcijska igrača, namenjena za uporabo na izobraževalni ravni. Primerna je tako za deklice kot tudi dečke. Magformers omogočajo gradnjo 3D magnetnih struktur. Za osnovno načelo konstruktorja magformers velja, da sta ustvarjalnost in zabava neomejena! Zgradite lahko čarobno žogico, razne stolpe in hiše in še, in še. Poglejte si, kaj lahko ustvarite, če pustite domišljiji prosto pot! Vsak element (geometrijska oblika) vsebuje magnet,ki nikoli ne popusti. OPOZORILO! Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3 let zaradi majhnih delcev, ki jih lahko otrok požre ali vdahne.

6 načinov kako uporabljati MAGFORMERS!

Otroci lahko z Magformers izdelajo katerikoli model in obliko si zaželijo na 6 različnih načinov.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “MAGFORMERS GASILCI 50 Pcs”