O Nas

Osnovna dejavnost podjetja je prodaja, montaža, servisiranje in montaža otroških zunanjih igral. Velik povdarek dajemo kvaliteti in varnosti, ki sta vedno na prvem mestu. Ker je naše delo tesno povezano z otroci in igro med odraščanjem se poleg opremljanja otroških igrišč ukvarjamo tudi z prodajo in dobavo igrač za osnovne šole in vrtce. Večina teh igrač je primernih tudi za igro v doma, predvsem zaradi kvalitete in edukativne dodane vrednosti. Me te igrače spadajo tudi CLICS kocke, katerim je ta spletna stran namenjena.

Večina naših kupcev so občine, krajeven skupnosti, osnovne šole in vrtci. Med kupci je tudi vedno več fizičnih oseb, ki iščejo pri igračah dodano vrednost.

K vašim potrebam pristopimo individualno in vam poskušamo kar najbolje svetovati pri vaših odločitvah. Obenem vedno stremimo k kar najboljšemu razmerju med kvaliteto in ceno, tako da dobite kar najboljše in največ za vaš denar.

Naš odnos s stranko se ne konča pri nakupu. Zavedamo se potrebe po nadaljnih informacijah in vzdrževanju dobavljene opreme. Predvsem na področju otroških zunanjih igral in otroških igrišč je za zagotovitev varnosti in kvalitetne uporabe še posebej potrebno redno vzdrževanje. Ne nazadnje standardi s tega področja od uporabnikov to zahtevajo.

Podjetje Euromix d.o.o. je bilo ustanovljeno v letu 1992. Zaposleni v podjetju smo vam vedno na voljo in vam lahko na podlagi dolgoletnih izkušenj pomagamo in svetujemo.

Euromix d.o.o.
Selo 11b
5262 Črniče

Tel.: 05 368 45 30
Email: info@euromix.si