Akcija!

MAGFORMERS Moj prvi Set 30 Pcs

Original price was: 71,75 €.Current price is: 60,99 €.

1 na zalogi

Šifra: 702001 Kategorija:

Opis

702001 – MAGFORMERS Moj prvi Set 30 Pcs
Popoln prvi set za domiselne ustvarjalce. Komplet vsebuje 2 različni obliki v šestih različnih barvah. S kompletom lahko ustvarjate osnovne elemente, kot so stolpe, hiše in Magformers magično žogo.

MOJ PRVI SET
Kompleti so namenjeni mlajšim otrokom. Z Mojimi prvimi seti otroka vpeljemo v svet magnetizma in magnetnih konstrukcij. Otroci se naučijo razlikovati barve in oblike ter s tem raziskujejo okolico. Z igranjem in učenjem z Mojimi prvimi seti bodo lahko otroci zgodaj začeli z gradnjo modelov po predloženih vzorcih.

Komplet vsebuje:
12 trikotnikov in 18 kvadratov

MAGFORMERS
Magformers je magnetna konstrukcijska igrača, namenjena za uporabo na izobraževalni ravni. Primerna je tako za deklice kot tudi dečke. Magformers omogočajo gradnjo 3D magnetnih struktur. Za osnovno načelo konstruktorja magformers velja, da sta ustvarjalnost in zabava neomejena! Zgradite lahko čarobno žogico, razne stolpe in hiše in še, in še. Poglejte si, kaj lahko ustvarite, če pustite domišljiji prosto pot! Vsak element (geometrijska oblika) vsebuje magnet,ki nikoli ne popusti. Izdelek je primeren za otroke od 2 let naprej.

6 načinov kako uporabljati MAGFORMERS!

Otroci lahko z Magformers izdelajo katerikoli model in obliko si zaželijo na 6 različnih načinov.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “MAGFORMERS Moj prvi Set 30 Pcs”