Akcija!

CLICFORMERS GRADBENIKI 74 Pcs

Original price was: 48,99 €.Current price is: 26,95 €.

2 na zalogi

Šifra: 802001 Kategorija:

Opis

802001 – CLICFORMERS GRADBENIKI 74 kos
Izdelajte svoje gradbišče s Clicformersi! Ta gradbeni komplet je najljubši vsem bodočim gradbenikom. Z 49 gradbenimi elementi in 25 dodatki tega kompleta boste lahko izdelali svoje lastne gradbene stroje. Gradbeni stroji Clicformers so kul in robustni, točno toliko, kot je potrebno za preživetje na gradbišču. S tem Clicformers setom sestavite bager, betonski mešalnik, buldožer, tovornjak z lestvijo ali navaden tovornjak. Za dokončanje stavb ne potrebujete nič drugega. Gradbeni stroji z gibljivimi deli izgledajo resnično.
Spodbujajo ustvarjalnost in domišljijo in otroke celostno uvedejo v igranje vlog. Spodbujajo ustvarjalnost in domišljijo in otroke pustijo do konca v vlogi. Konstrukcijski set Clicformerjev je primeren za ure poučne zabave in je med seboj združljiv z vsemi drugimi Clicformer seti. Otroci gradijo s pomočjo Clicformerjev na svojem motoričnem in kognitivnem razvoju, medtem ko se igrajo. Z drugimi besedami: učenje z igranjem še nikoli ni bilo tako zabavno. Ta paket vsebuje navodila po korakih za izdelavo vseh gradbenih strojev Clicformers, vendar z nekaj domišljije otroci zlahka sestavijo svoje lastne kreacije Clicformers. Z gradbenim setom Clicformers otroci dobesedno gradijo na svoji prihodnosti!.

CLICFORMERS
Clicformers je zabavna in barvita igra, ki je primerna za otroke od 4. leta starosti. Osnovno načelo igre je KLIK in se IGRAJ! Clicformers je magnetni konstruktor in pri otroku spodbuja razvoj domišljije ter ročnih spretnosti. S Clicformersi lahko otroci gradijo zelo preproste ali malo zahtevnejše kreacije. Gradniki se med seboj zlahka sestavijo – KLIKNEJO. Otrokom se s Clicformersi vzbudi želja po ustvarjanju in sestavljanju najrazličnejših konstrukcij s pomočjo priložene knjižice načrtov ali pa kar po lastni domišljiji! Poleg tega, da Clicsformers zagotavljajo veliko zabave pri igranju, se s tem ko se otroci igrajo, tudi razvijajo kognitivne sposobnosti. Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3 let!

 

 

 

 

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “CLICFORMERS GRADBENIKI 74 Pcs”