Akcija!

CLICFORMERS DIRKALNIKI 34 Pcs

Original price was: 25,99 €.Current price is: 14,30 €.

Ni na zalogi

Šifra: 803001 Kategorija:

Opis

803001 – CLICFORMERS DIRKALNIKI 34 kos
Hitro, hitreje, najhitreje! To je tisto, kar se dogaja z dirkalnim setom za hitrost Clicformers. Dobesedno v tem primeru, ker vse stvaritve trgs komplrts dirkajo na kolesih. Ta komplet je najljubši vsem ljubiteljem avtomobilov. Lahko sestavite veliko različnih vrst avtomobilov, enega hitrejšega ali bolj aerodinamičnega kot drugega, vendar vse kot osupljivo in posebno. Futuristično, težko, realistično ali retro – kul, kajne? Ta hitra kolesna garnitura dirkalnikov ima vse. Zgradiš avtomobile, ki podirajo vse hitrostne rekorde in s katerimi dobiš občudovalen videz. Ker bi vsi radi imeli takšno dirkalno floto! Avtomobili Clicformers prilegajo povsod: na dirkališču, elegantni poroki, vintage avtomobilski razstavi ali samo na cesti. Vozite jih kamor koli vas popelje vaša fantazija, hitro, gladko in na 4-ih kolesih!
Clicformers konstrukcijska igrača je trpežna izobraževalna igrača, ki je kompatibilna z ostalimi kompleti clicformers. Otroci jo imajo radi. Ravno zato so clicformersi dobri za ure in ure zabave. Dejstvo, da se otroci učijo med igranjem iger, je pravi bonus mnogim staršem in vzgojiteljem, saj clicformersi spodbujajo kognitivni in motorični razvoj otrok. Skratka, clicformers je najboljša izbira izobraževalnih igrač.

CLICFORMERS
Clicformers je zabavna in barvita igra, ki je primerna za otroke od 4. leta starosti. Osnovno načelo igre je KLIK in se IGRAJ! Clicformers je magnetni konstruktor in pri otroku spodbuja razvoj domišljije ter ročnih spretnosti. S Clicformersi lahko otroci gradijo zelo preproste ali malo zahtevnejše kreacije. Gradniki se med seboj zlahka sestavijo – KLIKNEJO. Otrokom se s Clicformersi vzbudi želja po ustvarjanju in sestavljanju najrazličnejših konstrukcij s pomočjo priložene knjižice načrtov ali pa kar po lastni domišljiji! Poleg tega, da Clicsformers zagotavljajo veliko zabave pri igranju, se s tem ko se otroci igrajo, tudi razvijajo kognitivne sposobnosti. Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3 let!

 

 

 

 

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “CLICFORMERS DIRKALNIKI 34 Pcs”