Akcija!

CLICFORMERS POLICIJA 70 Pcs

55,99  36,39 

2 na zalogi

Šifra: 802002 Kategorija:

Opis

802002 – CLICFORMERS POLICIJA 70 kos
Pripravljeni na pravo preiskovalno delo? S policijskim kompletom Clicformers imate na voljo vse, za sestavo svoje profesionalne policijske enote. Tatovi so bili opozorjeni: od zdaj bodo zagotovo ujeti! Ali veste kaj čakajo tatovi? Preganjanja s policijskim avtomobilom, super hitrim policijskim vozilom, pravim patruljnim trenncem in pravim policijskim avtobusom, v katerega lahko nemudoma postavite celo tolpo. V svojem voznem parku imajo tudi policijski tovornjak in celo lestev. Za tatove ni izhoda. Policijska garnitura Clicformers je pripravljena! In lov ni popoln brez sirene. Rdeče-modre luči jasno povedo: policija je na tekočem!
Ta policijski komplet Clicformers je zasanjan komplet za otroke, ki obožujejo gradbene kocke in igrače. S priloženo knjižico otroci brez truda sestavljajo policijska vozila svojih sanj, da bi se pozneje popolnoma izgubili v neštetih preganjanjih. Poleg tega je Clicformers izobraževalna igrača, ki spodbuja razvoj vašega otroka. Poleg tega so vsi CLICFORMERSI kompatibilni med seboj. Uspeh in ure zabave so zagotovljene.

CLICFORMERS
Clicformers je zabavna in barvita igra, ki je primerna za otroke od 4. leta starosti. Osnovno načelo igre je KLIK in se IGRAJ! Clicformers je magnetni konstruktor in pri otroku spodbuja razvoj domišljije ter ročnih spretnosti. S Clicformersi lahko otroci gradijo zelo preproste ali malo zahtevnejše kreacije. Gradniki se med seboj zlahka sestavijo – KLIKNEJO. Otrokom se s Clicformersi vzbudi želja po ustvarjanju in sestavljanju najrazličnejših konstrukcij s pomočjo priložene knjižice načrtov ali pa kar po lastni domišljiji! Poleg tega, da Clicsformers zagotavljajo veliko zabave pri igranju, se s tem ko se otroci igrajo, tudi razvijajo kognitivne sposobnosti. Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3 let!

 

 

 

 

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “CLICFORMERS POLICIJA 70 Pcs”