Dostava

Odprema
Blago na zalogi, ki je naročeno do 10. ure bo predvidoma odpremljeno še isti delovni dan oz. v roku treh delovnih dni. Naročila oddana v soboto, nedeljo in prazniki bodo odpremljena naslednji delovni dan oz. najkasneje v treh delovnih dneh po prejemu naročila. Naročeno blago dostavljamo s kurirsko službo, ki pošiljko običajno dostavi v 24-ih urah. Strošek dostave na območju Slovenije znaša 7,92 EUR z DDV. Za vsak naslednji naročeni izdelek se dostava zaračuna 1,22 EUR z DDV. Preden kupec dokončno potrdi naročilo, je seznanjen z zneskom dostave. V primeru, da kupec v postopku naročila navede svojo telefonsko številko, bo o poteku dostave naročenega blaga obveščen tudi z SMS sporočilo.

Strošek dostave za območje Hrvaške zanaša 14,33 EUR. Za vsak naslednji naročeni izdelek se dostava zaračuna 1,22 EUR z DDV.

Reklamacije
V kolikor kupec prejme blago, ki se je poškodovalo med transportom, mora blago nemudoma reklamirati dostavljalcu in o tem nemudoma obvestiti prodajalca. Poškodovano blago mora kupec vrniti prodajalcu najkasneje v 15 dneh, prodajalec pa mu je dolžan najkasneje v treh dneh od prejema blaga poslati ustrezno nepoškodovano blago. Če je reklamacija upravičena, je prodajalec dolžan poškodovano blago zamenjati.

Vračilo blaga
Kupec lahko brez dodatnih pojasnil odstopi od naročila za kupljen izdelek vrne prodajalcu v roku 14 dni od prejema blaga. O tem mora kupec pisno po epošti ali redni pošti obvestiti prodajalca. Stroške vračila blaga so na strani kupca. Vrnitev blaga ni mogoča v primeru, da je bilo blago uporabljeno. Vrnjeno blago mora biti v originalni embalaži, nepoškodovano in nerabljeno, priložen pa mora biti originalni račun ter številka kupčevega TRR. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. Kupnina za vrnjeno blago, bo kupcu vrnjena na njegov TRR naslednji delovni dan po prejemu blaga.

Kupec lahko v roku 14 dni on nakupa, prodajalcu vrne blago tudi brez izjave o odstopu od pogodbe.