Akcija!

MAGFORMERS Moj prvi Set 54 Pcs

107,77  96,99 

Ni na zalogi

Šifra: 702002 Kategorija:

Opis

702002 – MAGFORMERS Moj prvi Set 54 Pcs
Ustvarjalci bodo zagotovo oboževali neskončne možnosti Mojega prvega seta s 54 elementi. S petimi različnimi geometrijskimi oblikami v šestih barvah lahko otroci skupaj z 29 igralnimi kartami učijo o barvah, ujemanju oblik, spoznajo imena sadja in živali ter sestavljajo Magformers skupaj tako, da ustvarijo 2D in 3D vzorce. Možnosti so neskončne.

MOJ PRVI SET
Kompleti so namenjeni mlajšim otrokom. Z Mojimi prvimi seti otroka vpeljemo v svet magnetizma in magnetnih konstrukcij. Otroci se naučijo razlikovati barve in oblike ter s tem raziskujejo okolico. Z igranjem in učenjem z Mojimi prvimi seti bodo lahko otroci zgodaj začeli z gradnjo modelov po predloženih vzorcih.

Komplet vsebuje:
12 trikotnikov, 24 kvadratov, 6 paralelogramov, 6 trapezov in 6 pravokotnikov.

MAGFORMERS
Magformers je magnetna konstrukcijska igrača, namenjena za uporabo na izobraževalni ravni. Primerna je tako za deklice kot tudi dečke. Magformers omogočajo gradnjo 3D magnetnih struktur. Za osnovno načelo konstruktorja magformers velja, da sta ustvarjalnost in zabava neomejena! Zgradite lahko čarobno žogico, razne stolpe in hiše in še, in še. Poglejte si, kaj lahko ustvarite, če pustite domišljiji prosto pot! Vsak element (geometrijska oblika) vsebuje magnet,ki nikoli ne popusti. Izdelek je primeren za otroke od 2 let naprej.

6 načinov kako uporabljati MAGFORMERS!

Otroci lahko z Magformers izdelajo katerikoli model in obliko si zaželijo na 6 različnih načinov.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “MAGFORMERS Moj prvi Set 54 Pcs”