Akcija!

TILEBLOX 30 Pcs – Mavrični set

49,99  44,99 

Ni na zalogi

Šifra: 1030003 Kategorija:

Opis

1030003 – TILEBLOX 30 Pcs – Mavrični set
V kompletu je 30 elementov v šestih mavričnih barvah. Priložena je tudi magnetna podlaga, ki omogoča sestavljanje kjerkoli si otroci zaželijo!

TILEBLOX
Tileblox je magnetna igrača. Ali bolje, to so magnetne ploščice. S kombiniranjem pol transparentnih ploščic ustvarjate 2D ali 3D figure in strukture, ki jih lahko zlahka sestavite ali razstavite s Tileblox magneti. Ko svetloba preide skozi ploščice vaših konstrukcij, dobijo le-te igriv in skoraj čarobni značaj. Tileblox lahko sestavljamo neskončno: ploščice preprosto zlagamo in magneti naredijo ostalo. Otroci med igranjem s Tileblox spoznavajo barve in različne geometrijske oblike. OPOZORILO! Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3 let!

Tileblox je neverjetno zabavna magnetna igrača, ki je popolna STEM igrača. Kaj je STEM? STEM se nanaša na angleške besede za znanost, tehnologijo, inženiring in matematiko. To je mednarodno priznani izraz, ki v bistvu pomeni, da se ukvarjate z igračami, s katerimi ne boste samo neskončno uživali, ampak boste z igranjem postali pametnejši. Neverjetno, ne? Končno je bilo priznano, da je igrivo učenje tudi resnično učinkovito! In otroci lahko to izkoristijo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “TILEBLOX 30 Pcs – Mavrični set”